Пататник в гювече

Не е печен на тиган, но вкусът му ще ви впечатли
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 17.12.2013
Пататник в гювече
 
Необходими продукти:
300 г картофи
100 г сирене
20 г краве масло
2 скилидки чесън
1 ч. л. червен пипер
50 г кашкавал
2 домата
2 яйца
сол и магданоз на вкус


Начин на приготвяне:
1
Картофите се обелват, сваряват и нарязват на кубчета. Запържват се леко в сгорещеното масло. Добавят се натрошеното сирене, доматите, нарязани на кубчета и подправките. Изсипете сместа в керемида, залейте я с разбитите яйца, поръсете с настъргания кашкавал и запечете във фурната.
Подобни рецепти:
Коментари (5)
5.
Изпрати
лично съобщение

09.07.2014
Страхотно предложение за лятото!
4.
Изпрати
лично съобщение

19.05.2014
Стана превъзходно,един път го предложих за предястие и няколко пъти за основно.
3.
Изпрати
лично съобщение

30.03.2014
Можете да го предложите и като предястие.
2.
Изпрати
лично съобщение

28.01.2014
Стана чудно вкусно.Всички у дома ядоха с удоволствие.
1.
Изпрати
лично съобщение

11.02.2014
изглежда много вкусно, ще го пробвам :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: