Патешко с нудълс и аромат на ряпа и джинджифил

Източник: Бон Апети
Дата: 08.02.2010
Патешко с нудълс и аромат на ряпа и джинджифил
 
Необходими продукти:
500 г патешки гърди с кожа
200 г нудълс
150 г ряпа
2 с. л. зехтин
1 с. л. джинджифил
1/2 ч. л. чили
3 с. л. соев сос
сол и бял пипер на вкус


Начин на приготвяне:
1
Патешките гърди се овкусяват със сол и пипер и се запичат в сух тиган за 4–5 минути от всяка страна, като отделената от тях мазнина се отсипва. Слагат се в тава и се пекат за 5–6 минути на 190 градуса.


2
Ряпата се реже на шайби и се вари в подсолена вода 6–7 минути, след това се запържва за 3–4 минути в зехтина.
3
Нудълсите се варят в подсолена вода, прецеждат се и се смесват с накълцания наситно джинджифил, чилито и соевия сос. Ако е нужно, се овкусяват със сол и пипер и се поднасят в чиния заедно с нарязаните на филии патешки гърди и шайби ряпа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: