Патешко с нудълс и аромат на ряпа и джинджифил

Дата: 08.02.2010
Източник: Бон Апети
Патешко с нудълс и аромат на ряпа и джинджифил
 
Необходими продукти:
500 г патешки гърди с кожа
200 г нудълс
150 г ряпа
2 с. л. зехтин
1 с. л. джинджифил
1/2 ч. л. чили
3 с. л. соев сос
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Патешките гърди се овкусяват със сол и пипер и се запичат в сух тиган за 4–5 минути от всяка страна, като отделената от тях мазнина се отсипва. Слагат се в тава и се пекат за 5–6 минути на 190 градуса.


2
Ряпата се реже на шайби и се вари в подсолена вода 6–7 минути, след това се запържва за 3–4 минути в зехтина.
3
Нудълсите се варят в подсолена вода, прецеждат се и се смесват с накълцания наситно джинджифил, чилито и соевия сос. Ако е нужно, се овкусяват със сол и пипер и се поднасят в чиния заедно с нарязаните на филии патешки гърди и шайби ряпа.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта