Патладжанени рулца със сирене "Крема"

Дата: 16.09.2009
Източник: Бон Апети
Патладжанени рулца със сирене
 
Необходими продукти:
3 едри патладжана
4–5 стръка магданоз
250 г сирене „Крема“
кората от 1 лимон
1 консерва риба тон (170 г)
сол на вкус
олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Патладжаните се режат надлъжно на филии с дебелина около 1 см, посоляват се и се оставят за 30 минути в наклонена тавичка да се отцедят от горчивия сок.
2
В тиган се сгорещяват 2–3 с. л. олио и се запържват няколко от филиите патладжан. След като се извадят, се налива същото количество олио и така пърженето продължава до изчерпването на патладжаните.
3
В купа се намачква сиренето „Крема“, добавят се рибата тон и ситно нарязаният магданоз. Всичко се разбърква и с лъжица се слага от сместа върху всяка от изпържените филии патладжан. Навиват се на руло и се сервират.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


274 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта