Пай с круши

Дата: 10.06.2010
Източник: Бон Апети
Пай с круши
 
Необходими продукти:
1 лист бутертесто
1,2 кг круши
200 г захар
1 ч. л. канела
2–3 плода физалис за украса
пудра захар за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Пай с крушиКрушите се почистват и се нарязват на лодки. Захарта се сипва в кръгла тавичка, която се поставя на огъня. Щом започне да се карамелизира, се добавят крушите.
2
Пай с круши 2Силата на огъня се намалява и крушите се оставят да се карамелизират в захарта около 2–3 минути, след това се овкусяват с канелата.
3
Пай с круши 3Тавичката се дърпа от огъня и върху карамелизираните круши се поставя 1 лист от бутертестото, като краищата се изрязват с нож.
4
Пай с круши 4Десертът се пече около 20 минути предварително сгорещена до 190 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта