Пай с наденица и лук

Дата: 26.01.2012
Източник: Бон Апети
Пай с наденица и лук
януари
23
 
Необходими продукти:
600 г едро кълцана наденица
500 г картофи
2 глави лук
100 г кашкавал
50 г краве масло
1 ч. л. лют червен пипер
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пай с наденица и лук
Картофите се обелват и се нарязват на кубчета. Сваряват се в подсолена вода и се отцеждат.


2
Пай с наденица и лук 2
Намачкват се с вилица и към тях се прибавят се маслото, сол и черен пипер.


3
Пай с наденица и лук 3
Наденицата се запича на сух тиган докато стане златиста и се нарязва.


4
Пай с наденица и лук 4
В същия тиган се запържва лукът, нарязан на полумесеци, докато стане златист. Овкусява се с лютия пипер, разбърква се и се сваля от котлона.


5
Пай с наденица и лук 5
Във форма за печене се подрежда наденицата, върху нея се слага лукът и отгоре се разпределя пюрето.


6
Пай с наденица и лук 6
Поръсва се с настъргания кашкавал и се пече в загрята на 200 градуса фурна за 20–30 минути, докато се получи златиста коричка.


Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

30.03.2015
Бърза и лесна вечеря ;)
6.
Изпрати
лично съобщение

01.02.2014
Много вкусна рецепта, получи се страхотно ястие, а и търпи импровизации. :)
5.
Изпрати
лично съобщение

26.01.2014
Много лестна и вкусна рецепта.
4.
Изпрати
лично съобщение

27.11.2013
Чудно!
3.
Изпрати
лично съобщение

05.09.2013
наистина е много вкусно лесно за приготвяне и смалко продукти които винаги имаш в къщи пробвах го още когато го показахте и го приготвям често и даже го препоръчвам също важи и за картофената лазаня вкуснятина
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


186 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта