Пай с ягоди и череши

Дата: 03.07.2015
Източник: Ani Yordanova
ТИТЛА: Чирак
Пай с ягоди и череши
 
Необходими продукти:
2 яйца
1 ч. ч. захар
1 ч. ч. кисело мляко
2 ванилии
2 1/2 ч. ч. брашно
1 ч. л. бакпулвер
пудра захар за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Яйцата и захарта се разбиват добре с телена бъркалка.
2
Всички останали продукти се добавят последователно в реда, в който са записани, като брашното и бакпулверът се смесват предварително. След всяко прибавяне се разбърква много добре.
3
Получената смес се изсипва в кръгла тава с диаметър 25 см, застлана с хартия за печене (или намазнена и набрашнена).
4
Отгоре се нареждат плодовете, като не се притискат.
5
Пече се в предварително загрята на 180 градуса фурна, като се проверява с клечка за зъби.
6
Когато паят изстине, се поръсва с пудра захар.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


455 ДУШИ ОНЛАЙН
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта