Спанак по генуезки
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.11.2015 Много вкусна и сполучлива рецепта,вместо \"Гауда\" сложих сирене \"Монтасио\",така че плънката беше изцяло от италиански сирена. :)
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Браво за рецептата, за втори път го правя тоя пай. Просто е уникалнен!
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...