Печен лаврак в пергамент и морска сол

Дата: 14.03.2009
Източник: Бон Апети
Печен лаврак в пергамент и морска сол
 
Необходими продукти:
1 лаврак
2 с. л. ябълков оцет
7-8 с. л. зехтин
2-3 стръка пресен лук
1 връзка репички
1 зелена салата
1 краставица
1 пакет морска сол
5-6 стръка копър
1 с. л. балсамов оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Печен лаврак в пергамент и морска солЛавракът се полива със зехтин и се поставя върху намазан със зехтин лист хартия за печене.
2
Печен лаврак в пергамент и морска сол 2Поръсва се със сол и се пълни с нарязан наедро копър.
3
Печен лаврак в пергамент и морска сол 3Завива се в хартията и се поставя в пълна до средата с морска сол дълбока тава.
4
Печен лаврак в пергамент и морска сол 4Покрива се с морска сол и се изпича във фурна за 15 минути.
5
Печен лаврак в пергамент и морска сол 5Зелената салата се нарязва на ленти и се слага в купа.
6
Печен лаврак в пергамент и морска сол 6Краставицата се обелва и се нарязва на колелца.
7
Печен лаврак в пергамент и морска сол 7Зелената салата се смесва с краставицата и нарязаните репички и лук, след което се овкусява със зехтин, два вида оцет и сол.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта