Печен омлет

Дата: 13.06.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Печен омлет
 
Необходими продукти:
100 г луканка (друг колбас или пушено месо)
50 г кашкавал
75 г краве сирене
4 яйца
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме луканката на малки парченца и я подреждаме на дъното на тавата.
2
Разбиваме яйцата и настъргваме сиренето и кашкавала на ренде.
3
Разбъркваме добре сместа, заливаме луканката и печем в загрята фурна, до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


142 ДУШИ ОНЛАЙН
Яница Василева се регистрира в сайта.
Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта