Печена ряпа с горчичен сос

Дата: 26.02.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 ряпа „Дайкон“ (1 кг)
5–6 стръка мащерка
2 с. л. дижонска горчица
2 с. л. зехтин
2 с. л. лимон
2 с. л. олио
сол на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Печена ряпа с горчичен сосРяпата се реже на гредички, които се овкусяват със сол и олио и се подреждат в тава с незалепващо покритие.
2
Печена ряпа с горчичен сос 2Пекат се в загрята на 180 градуса фурна с вентилатор до златисто – около 20 минути.
3
Печена ряпа с горчичен сос 3Горчицата се разбърква със сока от лимон, зехтина и наситнената мащерка.
4
Печена ряпа с горчичен сос 4Ряпата се сервира със соса.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

18.11.2016
Стеахотно предложение, вкусът наистина е изненадващ! Аз добавих цвекло и пащърнак.
1.
Изпрати
лично съобщение

04.03.2016
На пръв прочит рецептата е странна, но вкусът е страхотен и различен.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта