Печена тиква с компот от сини сливи и орехи

Дата: 03.01.2016
Източник: Gergana Rqdkova
ТИТЛА: Чирак
Печена тиква с компот от сини сливи и орехи
 
Необходими продукти:
1 кг тиква „Цигулка“
1 компот от сини сливи
50-100 г захар
150 мл вода
100 г орехи
 

Начин на приготвяне:
1
Тиквата се почиства и се нарязва на парчета, които се нареждат в тава и се заливат с компота.
2
Доливат се 150 мл вода.
3
Тиквата се поръсва със захар и се пече до готовност в предварително загрята фурна.
4
10 минути преди да извадите тиквата от фурната, я поръсвате с натрошените орехи.

Бон Апети!
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта