Шведски кюфтета с червено цвекло
Лора и Стоян
8. |
Изпрати
лично съобщение |
25.07.2016 Много вкусно, но трябва да внимавате, колко време печете картофите. Зависи много от сорта им.
|
7. |
Изпрати
лично съобщение |
30.10.2015 Страхотни!
|
6. |
Изпрати
лично съобщение |
23.03.2015 И на мен ми се получиха много добре.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.02.2015 Харесаха ми! Като изстинат определено са по-вкусни !
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
24.02.2015 супер :)
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...