Печени пикантни картофи

Дата: 01.03.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Печени пикантни картофи
 
Необходими продукти:
4 големи сварени картофа
300 г луканка по избор
120 г кашкавал
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печени пикантни картофиРазрежете сварените картофи като ветрило. Поставете резени луканка в цепнатините. Посолете на вкус. Покрийте дъното на тавичка с хартия за печене и наредете върху нея пълнените картофи. Печете до готовност, по ваш вкус. Малко преди ястието да е готово, наръсете с настърган кашкавал и върнете във фурната. Сервирайте картофите топли.
Подобни рецепти:
Коментари (4)
4.
Изпрати
лично съобщение

03.06.2015
Запекох картофите направо във фурната,когато омекнаха добавих луканката и кашкавала. Ммм много вкусни!
3.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2014
Страхотни са!
2.
Изпрати
лично съобщение

17.10.2014
вкусно
1.
Изпрати
лично съобщение

04.08.2014
Вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта