Печени пилешки гърди с майонеза

Дата: 17.03.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Печени пилешки гърди с майонеза
 
Необходими продукти:
пилешките гърди от 1 голямо пиле
100 мл бяло вино
сол, черен пипер и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Овкусете пилешките гърди с подправките. Разбийте половината майонеза с половината вино и мариновайте пилешките гърди за 1 час в тази смес. След това ги прехвърлете в тава и ги изпечете.
2
Останалото вино и майонеза разбийте в съд на слаб котлон и овкусете соса с подправки. Ако стане прекалено гъст, може да добавите още вино или ако предпочитате - прясно мляко.
3
Поднесете пилешките гърди, нарязани на парчета и залети със соса. По желание поръсете с малко нарязан магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


374 ДУШИ ОНЛАЙН
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта