Печени свински ребра

Дата: 21.07.2014
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1,2 кг свински ребра (цяло парче)за маринатата:
4 скилидки чесън
1 1/2 с. л. сол
1 ч. л. кимион на зърна
1 ч. л. сух риган
1 ч. л. пушен лют червен пипер
4 стръка пресен лук
2 с. л. кафява захар „Мусковадо”
сокът от 1 портокал
50 мл олио
2 с. л. червен винен оцет
черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печени свински ребраРебрата се почистват от ципата.
2
Печени свински ребра 2Кимионът се запича на сух тиган.
3
Печени свински ребра 3Стрива се в хаванче.
4
Печени свински ребра 4Маринатата се приготвя като в блендер се смилат наситнените лук и чесън, кимионът, пушеният пипер, риганът, захарта, портокаловият сок, олиото, оцетът, черен пипер и солта.
5
Печени свински ребра 5Месото се залива с маринатата.
6
Печени свински ребра 6Покрива се с фолио за свежо съхранение и се оставя за 1 нощ в хладилник.
7
Печени свински ребра 7Завива се добре в алуминиево фолио.
8
Печени свински ребра 8Пече се 3 часа на 130 градуса.
9
Печени свински ребра 9Фолиото се отстранява.
10
Печени свински ребра 10Ребрата се запичат за още 15 минути на 200 градуса.
Подобни рецепти:
Коментари (7)
7.
Изпрати
лично съобщение

26.03.2016
Приготвих и се получи великолепно! Извинявам се за снимката, но ребрата бяха бързо опустошени :-)
6.
Изпрати
лично съобщение

18.05.2015
Отнема повече време,но резултатът си заслужава!
5.
Изпрати
лично съобщение

22.10.2014
Удобно, бързо за приготвяне и вкусно. Идеално за гости.
4.
Изпрати
лично съобщение

21.07.2014
Вкусно!
3.
Изпрати
лично съобщение

19.05.2014
Страхотно вкусно
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


175 ДУШИ ОНЛАЙН
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта