Сочен шоколадов кейк без брашно
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Яйцата стояха поне 4-5 часа навън , но предполагам че е от разликата в температурата както вие казвате , защото малко след като сложа горещото прясно мляко се пресича и въобще не ми се сгъстява. Ама си го прецедих и никой неразбра че се е пресякло и на всички много им хареса.Благодаря за отговора ;-))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Причините може да са различни. Добре е яйцата да са оставени на стайна температура 2-3 часа преди да се използват. Разликите в температурите много често предизвиква пресичане. Също така може млякото да не е с добро качество. И е важно да се бърка непрекъснато до сгъстяване на соса.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
30.11.-0001 Направих рецептата и ябълките станаха страхотни,но крема ми се пресече.Реших да го направя още веднъж и пак се пресече.Къде може да бъркам-следвах точно рецептата ;-)
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...