Печени яйца в картофи

Дата: 05.01.2014
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Печени яйца в картофи
 
Необходими продукти:
4 сварени картофа
8 яйца
100 г кашкавал
80 г краве масло
сол, червен и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Разрежете сварените картофи на две по дължина. Издълбайте в половинката гнездо, в което сложете малко масло, кашкавал и едно яйце. Посолете на вкус и поръсете с черен пипер.
2
В една тавичка сложете хартия за печене и наредете върху нея пълнените картофи. Печете до готовност по ваш вкус – ако обичате яйцата рохки ги направете така, ако ли не ги печете още малко. Щом станат готови, при сервиране, можете да ги поръсите с червен пипер.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

21.07.2014
намалих продуктите наполовина отова, което е показано и сготвих лек обяд със порция кюфтенца с лютеничка :)
1.
Изпрати
лично съобщение

07.05.2014
С пресни картофи е много вкусно.
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Златка Техова се регистрира в сайта.
Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта