Печено кълцано месо

Дата: 16.10.2004
Източник: Бон Апети
Печено кълцано месо
 
Необходими продукти:
50 г обезкостено свинско месо
1 ч. л. чубрица
4-5 стръка магданоз
1 глава лук
100 г масло
250 мл прясно мляко
125 г брашно
2 яйца
100 г стерилизирани гъби
250 г обезкостено телешко месо
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печено кълцано месоВ намаслена тава се поставят накълцаното на малки парченца месо, наситненият лук, гъбите, млякото, яйцата и брашното.
2
Печено кълцано месо 2Подправя се с чубрицата, черния пипер, солта и магданоза. Разбърква се и се пече при температура 180 градуса до зачервяване. Сервира се нарязано на триъгълни парчета.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Nikolina Emilova Stamenkova се регистрира в сайта.
Дарена Йовкова се регистрира в сайта.
Kristina Mihaylova коментира рецептата Паста с пиле и моцарела
Петя Попова коментира рецептата Захарен пирог
Петя Попова се регистрира в сайта.
Милка коментира рецептата Киноа със зеленчуци
Милка се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта