Печено пилешко с пармезан

Дата: 11.04.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Печено пилешко с пармезан
 
Необходими продукти:
1 пилешко филе
1/4 ч. ч. краве масло (разтопено)
1/4 ч. ч. сирене „Пармезан“ (настъргано)
1/2 ч. ч. галета
магданоз, сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
В купа смесете галетата, пармезана, магданоз, сол и черен пипер на вкус.
2
Разрежете пилешкото филе, така че да получите 2 по-тънки.
3
Потопете ги в разтопеното масло, след това ги оваляйте в сместа с галета.
4
Сложете ги в тавичка и ги залейте с останалото масло.
5
Печете ястието около 50 минути в предварително загрята на 180 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
Росица коментира рецептата Постни мекици
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта