Печено свинско с мляко

Дата: 13.10.2007
Източник: Бон Апети
Печено свинско с мляко
 
Необходими продукти:
1 бр. свинско бонфиле
300 мл прясно мляко
2 глави лук
3-4 дафинови листа
2 с. л. брашно
2 с. л. зехтин
1 ч. л. масло
бял пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Печено свинско с млякоМесото се почиства от ципите.
2
Печено свинско с мляко 2Маслото и зехтинът се загряват в тенджера под налягане, сипва се нарязаният наедро лук и се задушава 2 минути.
3
Печено свинско с мляко 3След това се слага почистеното бонфиле и се запържва от всички страни, докато се зачерви.
4
Печено свинско с мляко 4Подправя се с дафинов лист, сол и бял пипер.
5
Печено свинско с мляко 5Налива се прясното мляко, тенджерата се затваря и месото се вари около 20 минути под налягане.
6
Печено свинско с мляко 6Свареното месо се изважда, а полученият бульон се сгъстява с брашното.
7
Печено свинско с мляко 7Месото се нарязва на филии, подрежда се в порционна чиния и се залива с готовия сос.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


231 ДУШИ ОНЛАЙН
Eli Petrova се регистрира в сайта.
Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта