Печурки със зеленчуково рататуи и пресни фасулчета

Дата: 09.10.2009
Източник: Бон Апети
Печурки със зеленчуково рататуи и пресни фасулчета
 
Необходими продукти:
6–8 печурки
4 бр. зелени фасулчета
1 морков
1 червена чушка
1/2 глава лук
1/2 тиквичка
60 мл зехтин
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Фасулчетата се бланшират, а гъбите се почистват от пънчетата.
2
Морковът, чушката, лукът и тиквичката се режат на ситни кубчета и се запържват в сгорещения зехтин.
3
Гъбите се пълнят със запържените зеленчуци, овкусяват се със сол и се пекат на грил заедно с фасулчетата.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Reni Khan се регистрира в сайта.
Vasilena Vasileva се регистрира в сайта.
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта