Пелинови пържоли

Дата: 24.02.2006
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
4 бр. свински вратни пържоли
1 ч. л. шарена сол
1 щипка бахар
3-4 щипки смлян кориандър
1/2 индийско орехче
1 дафинов лист
10 зърна черен пипер
1 глава лук
2 скилидки чесън
200 мл бял пелин
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Пелинови пържолиВ подходящ съд се наливат 500 мл вода, след това се добавя виното, слагат се нарязаният наситно лук, скилидките чесън и останалите продукти за маринатата.
2
Пелинови пържоли 2Свинските пържоли се начукват и се слагат в маринатата. Оставят се да престоят в нея около 12 часа на хладно.
3
Пелинови пържоли 3Маринованото месо се пече на скара от двете страни и се сервира.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


400 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта