Перлен ечемик с гъби

Дата: 21.04.2016
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
500 г пресни гъби „Кладница“
300 г перлен ечемик
700 мл зеленчуков бульон
1 глава лук
4 скилидки чесън
4 стръка мащерка
1/4 връзка див лук
2 с. л. зехтин „Екстра върджин“
1 с. л. хранителна мая
сол и черен пипер на вкус
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
Перлен ечемик с гъбиЛукът и чесънът се наситняват и се запържват в зехтина.
2
Перлен ечемик с гъби 2Добавят се почистените и нарязани на кубчета гъби.
3
Перлен ечемик с гъби 3Щом се запържат, се сипва и ечемикът.
4
Перлен ечемик с гъби 4Налива се бульонът и се вари, докато ечемикът омекне и абсорбира течността. Овкусява се с мащерката, сол и черен пипер.
5
Перлен ечемик с гъби 5Поднася се с нарязан див лук и хранителна мая.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта