Пуешки бутчета със сос от черна леща и ароматни семена
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
28.11.2013 Прекрасно съчетание на продукти и подправки. Пропуснах кардамона, тъй като не успях да намеря. Но това ще ми е повода да направя ястието пак. :)
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
15.11.2013 Много сполучлива рецепта. Точно така си представям ориенталския вкус - съчетание на сладост (от дюлите и сините сливи) и лека пикантност (от богатия микс подправки). Ястието и цялата кухня ухаеха невероятно.
Имам само една забележка - тези 150С се оказаха крайно недостатъчни, поне за моето телешко. След 4 часа печене месото беше жилаво. Затова вдигнах температурата на 190 и пекох още час и половина. Но пък си заслужаваше чакането.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
11.11.2013 прекрасно съчетание
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...