Булгур с леща върху лозови листа
Лора и Стоян
5. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2014 ще ги опитаме!
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2014 Получи се СТРАХОТНО !!!
БЛАГОДАРЯ ВИ !
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
20.06.2014 На вкус са много вкусни,но светвам да внимавате с лютото,че аз малко прекалих ;-)))))
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
14.08.2014 Аз го направих с прясна мента и добавих мъничко розмарин.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
12.06.2014 Може ли вместо суха мента да е прясна?
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...