Гризини
Лора и Стоян
3. |
Изпрати
лично съобщение |
25.09.2014 Невероятна! Благодря за рецептата!
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2014 Аз не прибавям консервираща подправка. И моите количества на сол и оцет са различни. За пикантност прибавям люта чушка.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
24.09.2014 Подобни краставички (с оцет) могат да се купят във всеки магазин, и да си призная не виждам интерес да си ги приготвяме у дома...
За мен най-добра си остава класическата българска рецепта на кисела краставичка с млечно-кисела ферментация, която съдържа полезни за стомашно-чревния тракт бактерии. Не само вкусът е далеч по-приятен, но притежават и здравословен ефект сравним с този при консумация на естествено кисело мляко.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...