Пикантно пиле с японски соев сос

Дата: 04.02.2014
Източник: Оиши
ТИТЛА: Хоби готвач
 
Необходими продукти:
4 х 150 г филета от пилешки гърди
малко картофено нишесте
20 г растителна мазнина
5 с.л. Кикоман Уок сос
1 щипка шичими /вид лют червен пипер/ или обикновен пипер
120 г зелена салата микс
1 домат
60 г майонеза
 
Бон Апети препоръчва:

Начин на приготвяне:
1
1.Нарежете пилето на ивици с дебелина приблизително около 1 см и ги оваляйте в картофено нишесте от всички страни. Загрейте олиото в един уок тиган и изпържете парчетата пилешко месо от всички страни на висока температура.

2.Отстранете излишното олио от уок тигана, като го избършете с кухненска хартия.

3.След това полейте пилешкото месо с Уок соса на Кикоман. Завъртете уок тигана над котлона, за да смесите добре пилешкото месо с уок соса.

4.След няколко минути отстранете пилешкото месо от тигана, поставете го на чиния и го поръсете с пипер или шичими.

5.Сервирайте салатата и домата като допълнително блюдо към пилето. Гарнирайте чинията с майонезата.

Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Светлана коментира рецептата Пиле фрикасе
Kiakka Anna се регистрира в сайта.
Мим коментира рецептата Домашно картофено пюре
Цветина Николова се регистрира в сайта.
Klavdiq Slavkova се регистрира в сайта.
Polina Lavchieva коментира рецептата Ризото с тиквички и гъби
Елена Миланова коментира рецептата Сос „Пири пири“
Кремена коментира рецептата „Вита“ торта
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта