Пилаф

Дата: 24.03.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
ПилафПилаф
 
Необходими продукти:
1/2 ч. ч. ориз
1 1/2 ч. ч. вода
масло на вкус
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Водата се кипва, подсолява се и в нея се сипва ориза. Вари се докато поеме водата, след това се залива със сгорещеното масло. Захлупва се, раздрусва се добре и се оставя за около 10 минути хубаво да поеме маслото. След това се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта