Пиле "Бистра"

Гост: Eлена Найденова
Източник: Бон Апети
Дата: 25.06.2005
Пиле
 
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
500 г домати
100 г печурки
50 г сирене "Пармезан"
захар, канела, черен пипер и сол на вкус



Начин на приготвяне:
1
Пиле
Гъбите се нарязват на филии, доматите се настъргват на ситно ренде, месото се филетира.
2
Пиле
Филетата се подреждат на дъното на намазнена тава. Върху тях равномерно се разпределят гъбите.
3
Пиле
Отгоре се покрива с настърганите домати, поръсва се с подправките и с настърган "Пармезан". Ястието се пече 20 минути в силно загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


102 ДУШИ ОНЛАЙН
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Mariyana Petrova коментира рецептата Сельодка под шуба
Миленски коментира рецептата Сарми с лапад и булгур
Миленски се регистрира в сайта.
Slaveya се регистрира в сайта.
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: