Пиле "Десперадо"

Дата: 18.06.2003
Източник: Бон Апети
Пиле
 
Необходими продукти:
4 пилешки гърди
2 с. л. текила
1 с. л. горчица
1 червена печена чушка
20-30 г целина
1 стрък чесън
2 стръка лук
200 мл сметана
1 опаковка крем супа от гъби
черен пипер за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле Повърхността на пилешките гърди леко се нарязва на ромбове. Месото се поставя в тава, посолява се и се поръсва с черен пипер.
2
Пиле В блендер се поставят нарязаните на едри парчета лук, чесън, целина и печена чушка и се мелят, докато се получи паста.
3
Пиле Гъбената супа се сипва в купа, залива се с 500 мл вода и се разбърква. Зеленчуковата паста се сипва в супата, прибавят се горчицата и сметаната, налива се текилата и се разбърква.
4
Пиле Гърдите се заливат с получената крем супа и се поставят във фурна. Пекат се при температура 180-200 градуса около 40-45 минути. Сервират се с гарнитура от ориз или картофи.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


188 ДУШИ ОНЛАЙН
Полина Петрова се регистрира в сайта.
Nikolay Djagalski се регистрира в сайта.
Деси коментира рецептата Бяла торта „Гараш“
Jah Nikolov коментира рецептата Баклава с орехи
Jah Nikolov коментира рецептата Шаран на фурна
Bistra Nikolova се регистрира в сайта.
Radka Chervenkova се регистрира в сайта.
Amada коментира рецептата Супа от тиква и моркови
Anny Grigorova коментира рецептата Тракийски сарми
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта