Пиле "Лупо"

Дата: 16.06.2001
Източник: Бон Апети
Пиле
 
Необходими продукти:
1 кг пилешки гърди
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л. босилек
1 ч. л. мащерка
1 ч. ч. брашно
сол и черен пипер на вкус
1/2 в. ч. бяло вино
4 филии шунка (100 г)
4 рулца от раци
2 чушки
1 ч. ч. олио за пържене
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле Гърдите се поставят между два найлонови плика и се изтъняват с чукче. Поръсват се с виното, посоляват се и се подправят със смлян черен пипер. Оставят се да отлежат 10 минути.
2
Пиле Всяко рулце се нарязва на две. Чушката се реже на тънки лентички. Във всяко парче пиле се поставят по две лентички чушка, филийка шунка и разрязани на две рулца от раци. Оформя се руло.
3
Пиле Рулата се овалват в размесеното с подправките брашно. Пържат се в предварително загрято олио. (Важно е да се запържи първо страната, където са залепени двата края на гърдите.) Пърженето трае по 10-15 минути, като рулата се обръщат поне четири пъти.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


268 ДУШИ ОНЛАЙН
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
Anelia Peruhova се регистрира в сайта.
Валентина Стоева се регистрира в сайта.
Boychev Bobito се регистрира в сайта.
Malina Valkova се регистрира в сайта.
Svilena Dimitrova се регистрира в сайта.
Milena Hubenova коментира рецептата Сладки с тиква и стафиди
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта