Пиле по френски

Дата: 25.11.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пиле по френски
 
Необходими продукти:
2 пилешки пържоли (от бут)
1/2 ч. ч. бяло вино
1 с. л. горчица
1 с. л. соев сос
суха мащерка и сол на вкус
олио
 

Начин на приготвяне:
1
В купа се смесват горчицата, соевият сос, олиото, мащерката и солта и се разбърква.
2
С получената смес се намазват пържолите и се слагат в тавичка.
3
Налива се виното и ястието се пече до готовност, в предварително загрята на 200 градуса фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (2)
2.
Изпрати
лично съобщение

11.05.2016
:)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.01.2016
Няма такава коричка......невероятно вкусно!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


292 ДУШИ ОНЛАЙН
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
Николета Чераджийска-Тодорова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта