Пиле по "гърбовски"

Дата: 22.12.2001
Източник: Бон Апети
Пиле по
 
Необходими продукти:
2 бр. пилешки гърди
200 г царевица
50 г бекон
50 г кашкавал
50 г масло
1/2 ч. ч. прясно мляко
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле по Гърдите се посоляват и се запържват в масло на силен огън по 2-3 минути от всяка страна.
2
Пиле по Когато станат готови, пилешките гърди се изваждат и в същата мазнина се кипва млякото.
3
Пиле по Върху пържолите се поставя по парче бекон, заливат се с млякото и се покриват с филии кашкавал.
4
Пиле по Пекат се в силно загрята фурна при температура 250 градуса до готовност. Поднасят се с гарнитура от царевица.


Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


301 ДУШИ ОНЛАЙН
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
Силвия Руменова Станчева се регистрира в сайта.
Оля Нешкова се регистрира в сайта.
Яна коментира рецептата Тарт с гъби и спанак
Полина Петрова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта