Пиле по ловджийски

Дата: 04.02.2016
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пиле по ловджийскиПиле по ловджийски
 
Необходими продукти:
300 г пилешко филе
150 г гъби
150 г домати на кубчета
100 мл бяло вино
олио
майорана
майорана
сол и черен пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Нарязваме пилешкото филе надребно и го овкусяваме със сол и черен пипер.
2
Запържваме го в сгорещено олио, докато се запечата от всички страни.
3
Наливаме виното и готвим 1-2 минути.
4
Добавяме доматите, захарта и майорана.
5
Готвим около 10 минути и слагаме гъбите.
6
Оставяме ястието да се задуши за още 15-20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


266 ДУШИ ОНЛАЙН
Milena Hubenova се регистрира в сайта.
Jah Nikolov коментира рецептата Ягодов релиш
Jah Nikolov се регистрира в сайта.
Preslava Tsoneva се регистрира в сайта.
Петя Генева се регистрира в сайта.
Reni Khan коментира рецептата Свински пържоли на тиган
Иван Ангелов се регистрира в сайта.
Ели Лилова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта