Пиле по манастирски

Дата: 19.12.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1 пиле
200 г стерилизирани гъби
2 глави лук
1 кубче пилешки бульон
1 к. ч. ориз
4 с. л. олио
2-3 щипки къри
готварска и шарена сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле по манастирскиЛукът се нарязва и се запържва в олиото.
2
Пиле по манастирски 2Добавят се гъбите и почистеният ориз.
3
Пиле по манастирски 3Овкусява се със стритото кубче пилешки бульон и 2-3 щипки къри и се налива малко вода.
4
Пиле по манастирски 4Пилето се пълни с плънката и отворът се зашива с конец или се забожда с клечки за зъби.
5
Пиле по манастирски 5Пилето се слага в намазана с олио тава, в която е налята малко вода, поръсва се с шарена сол и се пече около 1 час на умерена температура в предварително загрята фурна.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Elena Bejan се регистрира в сайта.
Ася Асенова коментира рецептата Паста на фурна
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта