Пиле по японски „Адобо"

Дата: 27.03.2015
ТИТЛА: Чирак
Пиле по японски „Адобо\
 
Необходими продукти:
8 пилешки долни бутчета
200 мл вода
200 мл светъл соев сос
200 мл ябълков оцет
5-6 ч. л. захар
1 глава чесън
дафинов лист
 

Начин на приготвяне:
1
Скилидките чесън се обелват и се смачкват леко, без да се режат. Всички продукти (без месото) се смесват в тиган с диаметър 26 см.
2
След като течността заври се слагат бутчетата и силата на огъня се намалява.
3
Първите 10-15 минути ястието ври под капак, след това бутчетата се обръщат и се готвят, докато на дъното на тигана остане 1-1,5 см течност.
Готовото ястие се сервира с гарнитура от ориз.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


105 ДУШИ ОНЛАЙН
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта