Пиле с чесън

Дата: 20.08.2001
Източник: Бон Апети
Пиле с чесън
 
Необходими продукти:
6-7 пилешки бутчета
1 глава чесън
1 1/2 в. ч. червено вино
2 дафинови листа
5-6 зърна черен пипер
2-3 стръка целина
1 ч. л. червен пипер
1 ч. л сол
1/4 връзка магданоз (около 10 бр.)
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле с чесънПилето се поставя в гювеч, подреждат се скилидките чесън, добавят се подправките и се залива с виното.
2
Пиле с чесън 2Ястието се поставя в студена фурна, която се загрява до 180 градуса. Пече се 1 1/2 ч. Изважда се и се сервира.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


267 ДУШИ ОНЛАЙН
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
Roberta Georgieva се регистрира в сайта.
Малинка коментира рецептата Захарен пирог
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта