Пиле с четири сирена

Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Дата: 13.08.2015
Пиле с четири сирена
 
Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
3 с. л. бяло вино
краве масло
бяло саламурено сирене
сирене „Пармезан“ (кашкавал)
топено сирене
сирене „Моцарела“ (или други сирена по избор)


Начин на приготвяне:
1
Пилешкото месо се запържва, колкото да се „запечата“.
2
След това се залива с малко бяло вино и щом течността се изпари, месото се прехвърля в тавичка.
3
Добавят се нарязаните сирена и се поръсва с настърган пармезан или кашкавал.
4
Ястието се пече в силно загрята фурна, до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

25.02.2020
Стана много вкусно, дори не успях да го снимам..... единственото е, че трябва много да се внимава със солта
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


122 ДУШИ ОНЛАЙН
Vanini коментира рецептата Патладжан с мисо
Василева се регистрира в сайта.
Бенчева се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Картофени хлебчета
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: