Пиле с четири сирена

Дата: 13.08.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пиле с четири сирена
 
Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
3 с. л. бяло вино
краве масло
бяло саламурено сирене
сирене „Пармезан“ (кашкавал)
топено сирене
сирене „Моцарела“ (или други сирена по избор)
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото месо се запържва, колкото да се „запечата“.
2
След това се залива с малко бяло вино и щом течността се изпари, месото се прехвърля в тавичка.
3
Добавят се нарязаните сирена и се поръсва с настърган пармезан или кашкавал.
4
Ястието се пече в силно загрята фурна, до златисто.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта