Пиле с кускус по тракийски

Дата: 12.06.2015
Източник: Даниел Банчев
ТИТЛА: Главен готвач
Пиле с кускус по тракийски
 
Необходими продукти:
1,571 кг пиле
150 г краве масло
150 г лук
700 г кускус
2 г черен пипер
50 г магданоз
15 г сол
 

Начин на приготвяне:
1
Почистеното, измито и порционирано пиле и ситно нарязаният лук се запържват в мазнината.
2
Прибавят се сол и черен пипер, залива се с вода и се задушава.
3
След като месото омекне, се прибавя кускусът.
4
Поднася се, поръсено със ситно нарязан магданоз.



Съвет:
Става по-вкусно ако се приготви в глинен съд.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


239 ДУШИ ОНЛАЙН
Диляна Борисова се регистрира в сайта.
melly коментира рецептата Индийска грис халва с ябълки
Елена Стоянова се регистрира в сайта.
Радина Великова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта