Киноа със зеленчуци
Лора и Стоян
6. |
Изпрати
лично съобщение |
15.01.2016 Много вкусна рецепта! С удоволствие ще бъде повторена.
|
5. |
Изпрати
лично съобщение |
27.03.2015 Много добър вкус. Само следващия път ще сложа по-малко джинджифил,защото леко накъртваше.
|
4. |
Изпрати
лично съобщение |
12.03.2015 На мен не ми хареса, защото вкусът беше сладко-горчив, късно погледнах, че рецептата няма сол; за любителите на сладкия вкус според мен е много добро :)
|
3. |
Изпрати
лично съобщение |
06.03.2015 Да, Лили, можеш да замениш соса Шрирача с чили сос и/или с лют сос по твой вкус и избор.
|
2. |
Изпрати
лично съобщение |
04.03.2015 малко странем вкус, повечко е портокаловата кора.
|
На 7-8 април 2024 Международната кулинарна асоциация JRE-Jeunes Restaurateurs отбеляза своя златен юбилей с грандиозно...
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...