Традиционни лозови сарми
Лора и Стоян
2. |
Изпрати
лично съобщение |
28.06.2021 Направих само пюрето за начало. Минаването през цедка ми се струва невъзможно , Може би трябва да се пасира с нещо течно но така не става. Макака е стигнал до същото заключение.
|
1. |
Изпрати
лично съобщение |
31.03.2021 Получи се много вкусно, макар минаването на пюрето през цедка да беше непосилна задача за мен.
|
Какво е сутринта без уханието на току-що опържени филийки, топли банички, мекици, понички… Факт е,...
Кремообразно авокадо, чесън, сок от лайм и пресен кориандър… Едва ли има някой, който да...
Страстните почитателите на азиатската кухня, сред които сме и ние, добре познават предимствата на естествено ферментиралия...
Едва ли американската химичка Мишел Франкъл е подозирала, каква „буря“ ще предизвика с работата си...
В желанието си да осигуряват най-добрата и здравословна храна на децата родителите често прибягват до прясно...