Пиле с шампанско

Дата: 04.06.2010
Източник: Радка Великова
ТИТЛА: Чирак
Пиле с шампанско
 
Необходими продукти:
1 кг пилешко филе
250 мл прясно мляко
500 мл шампанско
250 г гъби
мащерка, сол и черен пипер на вкус
мазнина за пърженето
 

Начин на приготвяне:
1
Гъбите се почистват и нарязват на не много ситно и се задушават в малко мазнина, след като омекнат се отстраняват от огъня.
2
Пилешкото филе се почиства и се нарязва на жулиени, поръсва се с малко брашно и се запържва леко в съда, в който ще се готви ястието.
3
След като се позапържи, към месото се подавят гъбите, млякото и шампанското, овкусява се със сол, мащерка и черен пипер и се вари около 20 минути.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


293 ДУШИ ОНЛАЙН
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
Bedriya Arif се регистрира в сайта.
Стела Костадинова се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта