Пиле шкембе

Дата: 24.05.2008
Източник: Бон Апети
Пиле шкембе
 
Необходими продукти:
400 г пилешки гърди
40-50 г масло
750 мл прясно мляко
3 ч. л. брашно
1-2 ч. л. червен пипер
сол и черен пипер на вкус
4-5 скилидки чесън
1 к. ч. оцет
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле шкембеМесото се сварява в подсолена вряла вода, след което се обезкостява и се нарязва на малки парченца.
2
Пиле шкембе 2Млякото се сипва в бульона от варенето на пилето.
3
Пиле шкембе 3Маслото се разтопява и се смесва с брашното.
4
Пиле шкембе 4Разбърква се добре и се прибавя малко от млякото. Поръсва се с червен пипер.
5
Пиле шкембе 5Сместа се сипва в чорбата, като може да се посоли.
6
Пиле шкембе 6Надробеното пилешко месо се връща в супата.
7
Пиле шкембе 7Счуканият чесън се смесва с оцета. Готовата супа се сервира със заливката от чесън и оцет.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

03.09.2014
Вкусно и бързо :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


174 ДУШИ ОНЛАЙН
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта