Пиле "Симона"

Дата: 14.01.2006
Източник: Бон Апети
Пиле
 
Необходими продукти:
400 г гъби
300 г пилешки гърди
100 г пушено сирене
100 г маслини
4-5 кисели краставички
4-5 дребни картофа
2 кубчета пилешки бульон
3-4 с. л. зехтин
черен пипер и сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пиле Пилешките гърди се обезкостяват, поливат се със зехтин, посоляват се и се запържват за кратко в нагорещен тиган. След това се слагат в тенджера под налягане заедно с целите картофи.
2
Пиле Краставичките се нарязват на колелца, гъбите – на половинки, пушеното сирене – на малки парчета и заедно с маслините се слагат в тенджерата.
3
Пиле Кубчетата бульон се разтварят в 1/2 л гореща вода и се наливат в тенджерата. Ястието се вари около 15 минути, след което е готово за сервиране.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


175 ДУШИ ОНЛАЙН
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта