Пиле тандури с йогурт

Дата: 21.04.2010
Източник: Бон Апети
Пиле тандури с йогурт
 
Необходими продукти:
800 г пилешко филе
30 мл зехтин
2 с. л. лимонов сок
300 г оризови нудълс
1/2 връзка кориандър
1/2 ч. л. куркума
300 г кисело мляко
1 с. л. смлян кимион
1 ч. л. лют пипер
1 с. л. джинджифил
1 с. л. чесън на прах
сол и бял пипер на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото месо се филетира, поставя се в подходящ съд, посолява се и се овкусява с подправките (без куркумата и кориандъра).
2
Запечатва се в намазнен със зехтина тиган.
3
Сваряват се нудълсите, дръпват се от огъня, овкусяват се с куркумата и се разбъркват.
4
Млякото се овкусява с лимоновия сок и наситнения кориандър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
Silvia Stoynova се регистрира в сайта.
Valentina Moneva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта