Пиле тандури с йогурт

Източник: Бон Апети
Дата: 21.04.2010
Пиле тандури с йогурт
 
Необходими продукти:
1/2 ч. л. куркума
1/2 връзка кориандър
300 г оризови нудълс
2 с. л. лимонов сок
30 мл зехтин
сол и бял пипер на вкус
800 г пилешко филе
1 с. л. чесън на прах
1 с. л. джинджифил
1 ч. л. лют пипер
1 с. л. смлян кимион
300 г кисело мляко


Начин на приготвяне:
1
Пилешкото месо се филетира, поставя се в подходящ съд, посолява се и се овкусява с подправките (без куркумата и кориандъра).
2
Запечатва се в намазнен със зехтина тиган.
3
Сваряват се нудълсите, дръпват се от огъня, овкусяват се с куркумата и се разбъркват.
4
Млякото се овкусява с лимоновия сок и наситнения кориандър.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: