Пиле жулиен

Дата: 10.10.2015
Източник: мариела
ТИТЛА: Главен готвач
Пиле жулиен
 
Необходими продукти:
500 г пилешко филе
200 г кисели краставички
250 мл готварска сметана
200 г гъби
3 с. л. олио
1 ч. л. босилек
1/2 ч. л. черен пипер
сол на вкус
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешкото филе и киселите краставички се нарязват на жулиен (тънки ивички). Гъбите се измиват и се нарязват на полумесеци.
2
Месото се запържва в сгорещено олио, от всички страни, до златисто и се овкусява със сол и черен пипер.
3
Щом месото придобие златист загар, към него се добавят гъбите и киселите краставички.
4
Когато гъбите се задушат, се добавя сушеният босилек и се оставя да ври 2 минути.
5
Добавя се течната готварска сметана и се разбърква, докато сосът се сгъсти.
Подобни рецепти:
Коментари (3)
3.
Изпрати
лично съобщение

28.03.2016
:)
2.
Изпрати
лично съобщение

08.12.2015
Страхотна рецепта! Аз добавих много малко бяло вино и стана супер :)
1.
Изпрати
лично съобщение

28.11.2015
Любима рецепта :)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Иванка Тошева се регистрира в сайта.
Миглена Господинова се регистрира в сайта.
Mariana Tzanova коментира рецептата Питки с бекон
Delyana Spasova се регистрира в сайта.
Гери Донкова се регистрира в сайта.
Maria Koleva се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта