Пилешка чорба с борш

Дата: 25.05.2007
Източник: Бон Апети

Зареждане на видео рецептата ...

 
Необходими продукти:
1/2 кг пилешко месо с кости
1 с. л. доматено пюре
2 стръка девесил
1 морков
2 картофа
2 глави лук
50 мл борш (зелева чорба)
50 г корен от целина
100 г пащърнак
100 г пилешки дреболии
1 ч. л. сол
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешка чорба с боршПилешкото месо се слага в тенджера с вряща подсолена вода и се вари около 20-30 минути.
2
Пилешка чорба с борш 2Лукът и морковът се почистват и се нарязват на малки парчета.
3
Пилешка чорба с борш 3Картофите, целината и пащърнакът се нарязват на кубчета.
4
Пилешка чорба с борш 4Зеленчуците се сипват при месото и се варят 20 минути.
5
Пилешка чорба с борш 5След това се налива боршът и се прибавя доматеното пюре.
6
Пилешка чорба с борш 6Стръковете девесил се нарязват наситно.
7
Пилешка чорба с борш 7Около 5 минути преди да се оттегли от котлона, чорбата се подправя с девесила.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


162 ДУШИ ОНЛАЙН
Irina Krasteva се регистрира в сайта.
Mihail Dobrev се регистрира в сайта.
Маргарита Проданова се регистрира в сайта.
Liliana Koseva се регистрира в сайта.
Radka Mecheva се регистрира в сайта.
Iff коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Анна коментира рецептата Канелони с пиле и броколи
Г-жа Мавродиева се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта