Пилешка дроб-сарма

Дата: 08.02.2015
Източник: Елина Иванова
ТИТЛА: Чирак
Пилешка дроб-сарма
 
Необходими продукти:
500 г пилешки дробчета
1 ч. ч. ориз
1 глава лук
2 яйца
1/2 кофичка кисело мляко
магданоз, сол и черен пипер на вкус
1 кубче пилешки бульон
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешка дроб-сармаНарязваме една средно голяма глава лук наситно и го запържваме в тиган с нагорещен зехтин.
2
Пилешка дроб-сарма 2Нарязваме пилешките дробчета наситно.
3
Пилешка дроб-сарма 3Добавяме пилешките дробчета към лука, да се запържат.
4
Пилешка дроб-сарма 4Добавяме и 1 ч. ч. измит ориз и запържваме и него. Сместа овкусяваме със сол, черен пипер и червен пипер на вкус.
5
Пилешка дроб-сарма 5Получената смес изсипваме в тавичка и заливаме с пилешки бульон, който е разтворен в 1 ч. ч. топла вода. Слагаме да печем.
6
Пилешка дроб-сарма 6Преди ястието да е готово, го заливаме със смес от 2 яйца и 1/2 кисело мляко.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Катя Горшкова се регистрира в сайта.
Penka Yordanova се регистрира в сайта.
Гергана Георгиева се регистрира в сайта.
Mariana Georgieva коментира рецептата Орехови кифлички
Нина Арапкюлиева се регистрира в сайта.
Jolly сготви Меденки
Светлозар се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта