Пилешка кавърма кебап

Дата: 24.07.2009
Източник: Бон Апети
Пилешка кавърма кебап
 
Необходими продукти:
500 г пилешко месо
черен пипер и сол на вкус
1-2 ч. л. чубрица
1-2 ч. л. червен пипер
2 ч. л. брашно
4-5 с. л. олио
1 склидка чесън
1 глава лук
3 моркова
50 мл бяло вино
пресен магданоз за поръсване
 

Начин на приготвяне:
1
Пилешка кавърма кебапПилешкото месо се почиства от кожата, нарязва се и се посолява. Морковите се нарязват на колелца, лукът и скилидката чесън – наситно.
2
Пилешка кавърма кебап 2Лукът и чесънът се запържват в олиото до златисто. Прибавя се месото и се поръсва с червения пипер и брашното.
3
Пилешка кавърма кебап 3Налива се бялото вино, слагат се морковите и се посолява на вкус. Налива се вода и ястието се оставя да къкри 10-15 минути.
4
Пилешка кавърма кебап 4Подправя се с дафинов лист, чубрица, черен пипер и наситнен пресен магданоз.
Подобни рецепти:
Коментари (1)
1.
Изпрати
лично съобщение

20.08.2016
Много вкусно и бързо за приготвяне ядене!
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


114 ДУШИ ОНЛАЙН
Petya Hristova се регистрира в сайта.
Zornitsa Dikova коментира рецептата Пиле с гъби и сметана
Natasha Tasheva се регистрира в сайта.
Verdjity Ivelinova се регистрира в сайта.
ЛЮБОПИТНО
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail:
Списък на всички потребителиУсловия за ползванеРекламаЗа насКак да печелите точкиКарта на сайта