Пилешка яхния със спанак

ТИТЛА: Чирак
Дата: 24.11.2014
Пилешка яхния със спанак
 
Необходими продукти:
500 г пилешки гърди
200 г спанак
1 глава лук
3 скилидки чесън
1 ч. л. червен пипер
копър
2 с. л. олио


Начин на приготвяне:
1
Нарязват се лукът и чесънът и се запържват в олиото.
2
Към тях се добавя месото и се оставя да се запържи.
3
Когато месото почервенее, се добавя спанакът (измит и нарязан),червеният пипер и копърът.
4
Всичко се оставя на тих огън, докато се сготви.
Подобни рецепти:
Коментари (0)
Вашият e-mail*:
E-mail на получателя*:
Код за сигурност*:


Карамел коментира рецептата Венециански бисквити
Трифонова се регистрира в сайта.
Бон Апети коментира рецептата Крем „Печено мляко”
Rosy коментира рецептата Гофрети
Rosy сготви Гофрети
БЮЛЕТИН
Абонирайте се за седмичния бюлетин на Бон Апети и получавайте най-новите рецепти и новини
E-mail: